Event Partners:  
   
 
   
 
   
 
 
 
   
 
   

 
 
 
 
 

 
 

NOVICE

 

PRIJAVE ODPRTE!


6. 11. 2018

Prijave na že 13. Collecto so odprte. Postanite tudi vi del največjega mednarodnega zbirateljskega dogodka na tem koncu Evrope.

Vašo prijavo lahko oddate na spodnji povezavi, če pa se prijavite do 8. decembra, si lahko zagotovite 5 % popust na cene najema mize ali razstavnega prostora!

Rok za ugodnejšo prijavo: 8. december 2018

VEČ INFORMACIJ >

13. COLLECTA!


8. oktober 2018

Kmalu bo mo objavili vse možnosti sodelovanja na 13. sejmu zbirateljstva Collecta, ki bo prihodnjič potekala 22. in 23. marca 2019 na Gospodarskem razstavišču!

Ostanite z nami, kajti kmalu bomo objavili več informacij za sodelovanje.

Prisrčen zbirateljski pozdrav
 

12. COLLECTA ZAKLJUČENA


26. marec 2018

Po dveh dneh izmenjevanja in trgovanja smo uspešno zaključili že 12. mednarodni sejem zbirateljstva Collecto. Letošnja Collecta je gostila več kot 120 razstavljavcev iz 10 držav.

Okoli 6.000 obiskovalcev je lahko uživalo v pestrem sejemskem dogajanju, ki je že tradicionalno gostil zbiratelje vinilnih plošč, kaset, CD-jev, znamk, figuric, kovancev in bankovcev, razglednic, Kinder in Pez figuric, ipd., obenem pa se je lahko udeležilo 4 izobraževalnih dogodkov, med katerimi tudi dražbe starih knjig in tiskov v organizaciji Antikvariata Glavan.

Polni Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča sta ponovno dokaz, da je zbirateljstvo pomemben konjiček tako s stališča trgovanja kot tudi s stališča kulturne dediščnine - vsak zbiratelj s svojim preciznim očesom, in izredno natančnostjo ter strastjo do iskanja in razkrivanja zgodovinskih dogodkov, ohranja bogato kulturo posamezne države.

Ob uspešno zaključeni jubilejni Collecti se zahvaljujemo vsem sodelujočim in obiskovalcem, ki so že 12. leto zapored utrdili pomen Collecte v zbirateljskem prostoru JV-Evrope.


Arhiv novic >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke