Event Partners:  
   
 
   
 
   
 
 
 
   
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 

NOVICE

 

PRIJAVE DO 15. FEBRUARJA!


(2. februar 2017)

 

 
Collecta je v vseh letih delovanja postala edinstven dogodek na svetu, ki enkrat letno zbere zbiratelje najrazličnejših področij, redno izdaja svojo priložnostno znamko in drugo filatelistično gradivo ter pripravlja zanimive in slikovite tematske razstave, ob vsem tem pa skrbi še za to, da navdušuje mlade in bodoče zbiratelje! Na povezavi spodaj si lahko preberete, kaj sodelujoči menijo o Collecti:


Pridružite se nam 17. in 18. marca 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani! Prijave zbiramo do 15. februarja 2017.

Topljo vabljeni na pomemben zbirateljski jubilej!

 
 

PRIBLIŽUJE SE PRVI PRIJAVNI ROK


5. oktober 2016


Izkoristite možnost prijave v prvem prijavnem roku, ki vam zagotavlja 5% popust za sodelovanje! Prvi prijavni rok se namreč zaključuje 12. oktobra.


Predstavite svojo ponudbo tudi sami in zakupite eno od možnosti sodelovanja:

  • najem ene ali več miz;
  • najem tipsko opremljenega razstavnega prostora;
  • oglaševanje v okviru prireditve in njenih tiskovin/spletne strani;
  • sponzoriranje prireditve;
  • najem vitrine ipd.

Vse potrebne informacije boste našli TUKAJ >.


11. COLLECTA PRESTAVLJENA


(1. oktober 2016)

 

Dragi zbiratelji in trgovci, sporočamo vam, da se je zaradi zasedenosti kapacitet Gospodarskega razstavišča 11. Collecta terminsko prestavila, zato bo tradicionalno srečanje zbirateljev in trgovcev v letu 2017 potekalo v novem terminu, in sicer:

v petek in soboto  17. in 18. marca 2017!

 

Ekipa CollecteSODELUJTE TUDI VI NA 11. COLLECTI!


(3. junij 2016)

Soustvarjajte z nami 11. mednarodni sejem zbirateljstva Collecto, ki vsako leto zbere zbiratelje in trgovce iz 20 držav! Samo lani je Collecto obiskalo več kot 6.000 obiskovalcev, nakupili ali izmenjali pa so različne zbirateljske predmete - znamke, kovance in bankovce, stare knjige in tiske, razglednice, figurice, militarijo, gramofonske plošče ipd!

Cenik in oblike sodelovanja najdete TUKAJ >.

Izkoristite 5% popust na najem mize ali razstavnega prostora in nse prijavite do 12. OKTOBRA!

Prijavite se še danes TUKAJ >.
  • 12. oktober 2016: prvi prijavni rok, ki vam zagotavlja 5 % popust
  • 15. februar 2017: zadnji prijavni rok


SREČANJE ZBIRATELJEV PONOVNO V 2017!


(20. april 2016)

Ostanite z nami, kajti prav kmalu se vam oglasimo z informacijami za sodelovanje!

Ekipa Collecte
 
 

JUBILEJNA COLLECTA ZAKLJUČENA


(29. marec 2016)

Po treh dneh izmenjevanja in trgovanja smo uspešno zaključili jubilejno 10. Collecto. Letošnja Collecta je gostila 133 razstavljavcev iz 20 držav. Več kot 6.000 obiskovalcev je lahko uživalo v pestrem sejemskem dogajanju, ki je že tradicionalno gostil zbiratelje vinilnih plošč, kaset, CD-jev, znamk, figuric, kovancev in bankovcev, razglednic, Kinder in Pez figuric, ipd., obenem pa se je lahko udeležilo 4 izobraževalnih dogodkov, med katerimi tudi dražbe starih knjig in tiskov v organizaciji Antikvariata Glavan. Ves čas je Prirodoslovni muzej Slovenije izvajal še  delavnico spiranja zlata, potekal pa je tudi otroški  program.

Collecta je prvič gostila posebno razstavo ob svoji jubilejni, zlati, ediciji, kjer smo na ogled postavili prvi bankovec na svetu, prvo slovensko znamko in celovito zbirko kovancev in bankovcev, izdanih ob 25-letnici države. Kot običajno so člani programskega odbora in nekaj posameznikov, zasebnih zbirateljev, organizirali številne tematske razstave.

Polni Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča sta ponovno dokaz, da je zbirateljstvo pomemben konjiček tako s stališča trgovanja kot tudi s stališča kulturne dediščnine - vsak zbiratelj s svojim preciznim očesom, in izredno natančnostjo ter strastjo do iskanja in razkrivanja zgodovinskih dogodkov, ohranja bogato kulturo posamezne države.

Ob uspešno zaključeni jubilejni Collecti se zahvaljujemo vsem sodelujočim in obiskovalcem, ki so že 10. leto zapored utrdili pomen Collecte v zbirateljskem prostoru JV-Evrope.Več novic si lahko preberete v Arhivu novic.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke